Download Bhajan as .txt File Download Bhajan as IMAGE File

रच डारे, भर दिये भंडार ये जग ल रच डारे,
‌हे जग के सिरमौतिन दाई, अजब हवय वो तोर चरिताई,

रच डारे, भर दिये भंडार ये जग ल रच डारे,
‌हे जग के सिरमौतिन दाई, अजब हवय वो तोर चरिताई,
किसमकिसम के रंग म, दाई रंग डारे...


झाड़ झरोखा हरियर हरियर, लता पेड़ के डारी वो,
बर पीपर अऊ तुलसी लीम के, जग म करे अधारी वो,
पानी बनाए पियास मिटाये, नदिया नरवा कछारी वो,
पानी घलो म जल के रहइया जीव बनाये चारी वो,
कस डारे, अपन मया के गांठ म, दाई कस डारे,
रच डारे, भर दिये भंडार ये जग ल रच डारे...

का महिमा मैं फूल के गांवव, टेसू मोंगरा के फुले वो,
जेन दुनिया भर ल महकाये, सावन झूलना झूले वो,
चिरईचिरगुन पंछी परेवना, ये रचना कोन भूले वो,
होवत बिहिनिया चिंवचिंव करथे, मया के रस म घुले वो,
कर डारे, ये धरती के हरा सिंगारी कर डारे,
रच डारे, भर दिये भंडार ये जग ल रच डारे...

कई ठन रूप के जीव बनाये, बेंदरा भालू बघूवा वो,
कोनो खाये घांस चबेना, कोनो मांस बर अघुवा वो,
सब झन बर तै चारा बनाये, दार चाऊंर अउ गहुवा वो,
अपनअपन सब भाग ल पाके, मेटाये पेट के भूखवा वो,
हर डारे, सब झन के दुःख पीरा दाई हर डारे,
रच डारे, भर दिये भंडार ये जग ल रच डारे...

सबले अलग तोर रचना हे दाई, ये मनखे के चोला वो,
जेन तोर गुन ल गावत रइथे, आस रखे सब तोला वो,
सब बर जइसे मया बगराये, झन भुलाबे मोला वो,
मोरो पुराबे मन के मनौती, भर देबे खाली झोला वो,
लिख डारे, गौतम तोरे महिमा दाई लिख डारे,
रच डारे, भर दिये भंडार ये जग ल रच डारे...

रच डारे, भर दिये भंडार ये जग ल रच डारे,
‌हे जग के सिरमौतिन दाई, अजब हवय वो तोर चरिताई,
किसमकिसम के रंग म, दाई रंग डारे...




rch daare, bhar diye bhandaar ye jag l rch daare,
he jag ke siramautin daai, ajab havay vo tor charitaai,

rch daare, bhar diye bhandaar ye jag l rch daare,
he jag ke siramautin daai, ajab havay vo tor charitaai,
kisamakisam ke rang m, daai rang daare...


jhaad jharokha hariyar hariyar, lata ped ke daari vo,
bar peepar aoo tulasi leem ke, jag m kare adhaari vo,
paani banaae piyaas mitaaye, nadiya narava kchhaari vo,
paani ghalo m jal ke rahiya jeev banaaye chaari vo,
kas daare, apan maya ke gaanth m, daai kas daare,
rch daare, bhar diye bhandaar ye jag l rch daare...

ka mahima mainphool ke gaanvav, tesoo mongara ke phule vo,
jen duniya bhar l mahakaaye, saavan jhoolana jhoole vo,
chireechiragun panchhi parevana, ye rchana kon bhoole vo,
hovat bihiniya chinvchinv karthe, maya ke ras m ghule vo,
kar daare, ye dharati ke hara singaari kar daare,
rch daare, bhar diye bhandaar ye jag l rch daare...

ki than roop ke jeev banaaye, bendara bhaaloo bghoova vo,
kono khaaye ghaans chabena, kono maans bar aghuva vo,
sab jhan bar tai chaara banaaye, daar chaaoonr au gahuva vo,
apanapan sab bhaag l paake, metaaye pet ke bhookhava vo,
har daare, sab jhan ke duhkh peera daai har daare,
rch daare, bhar diye bhandaar ye jag l rch daare...

sabale alag tor rchana he daai, ye mankhe ke chola vo,
jen tor gun l gaavat rithe, aas rkhe sab tola vo,
sab bar jise maya bagaraaye, jhan bhulaabe mola vo,
moro puraabe man ke manauti, bhar debe khaali jhola vo,
likh daare, gautam tore mahima daai likh daare,
rch daare, bhar diye bhandaar ye jag l rch daare...

rch daare, bhar diye bhandaar ye jag l rch daare,
he jag ke siramautin daai, ajab havay vo tor charitaai,
kisamakisam ke rang m, daai rang daare...




A Beautiful Bhagwad Gita Reader
READ NOW FREE
84 Beautiful Names Of Lord Shri Krishna (with Meaning) – Reading Them Fills The Heart With Love7 Amazing Ways In Which Devotees Easily Overcome Pain14 Tips To Overcome Tough Times Through Devotional Love For GodWhat Is Navdha Bhakti? And Why Is It So Important For Us?



Bhajan Lyrics View All

हम प्रेम नगर के बंजारिन है
जप ताप और साधन क्या जाने
मेरे जीवन की जुड़ गयी डोर, किशोरी तेरे
किशोरी तेरे चरणन में, महारानी तेरे
इतना तो करना स्वामी जब प्राण तन से
गोविन्द नाम लेकर, फिर प्राण तन से
दिल लूटके ले गया नी सहेलियो मेरा
मैं तक्दी रह गयी नी सहेलियो लगदा बड़ा
हे राम, हे राम, हे राम, हे राम
जग में साचे तेरो नाम । हे राम...
अपने दिल का दरवाजा हम खोल के सोते है
सपने में आ जाना मईया,ये बोल के सोते है
रंगीलो राधावल्लभ लाल, जै जै जै श्री
विहरत संग लाडली बाल, जै जै जै श्री
कैसे जीऊं मैं राधा रानी तेरे बिना
मेरा मन ही न लगे श्यामा तेरे बिना
सारी दुनियां है दीवानी, राधा रानी आप
कौन है, जिस पर नहीं है, मेहरबानी आप की
ऐसी होली तोहे खिलाऊँ
दूध छटी को याद दिलाऊँ
लाडली अद्बुत नज़ारा तेरे बरसाने में
लाडली अब मन हमारा तेरे बरसाने में है।
जीवन खतम हुआ तो जीने का ढंग आया
जब शमा बुझ गयी तो महफ़िल में रंग आया
सांवली सूरत पे मोहन, दिल दीवाना हो गया
दिल दीवाना हो गया, दिल दीवाना हो गया ॥
नी मैं दूध काहे नाल रिडका चाटी चो
लै गया नन्द किशोर लै गया,
मेरा आपकी कृपा से,
सब काम हो रहा है
आप आए नहीं और सुबह हो मई
मेरी पूजा की थाली धरी रह गई
सांवरिया है सेठ ,मेरी राधा जी सेठानी
यह तो सारी दुनिया जाने है
तू राधे राधे गा ,
तोहे मिल जाएं सांवरियामिल जाएं
तेरी मंद मंद मुस्कनिया पे ,बलिहार
तेरी मंद मंद मुस्कनिया पे ,बलिहार
श्री राधा हमारी गोरी गोरी, के नवल
यो तो कालो नहीं है मतवारो, जगत उज्य
अपनी वाणी में अमृत घोल
अपनी वाणी में अमृत घोल
मीठे रस से भरी रे, राधा रानी लागे,
मने कारो कारो जमुनाजी रो पानी लागे
वास देदो किशोरी जी बरसाना,
छोडो छोडो जी छोडो जी तरसाना ।
हो मेरी लाडो का नाम श्री राधा
श्री राधा श्री राधा, श्री राधा श्री
वृंदावन में हुकुम चले बरसाने वाली का,
कान्हा भी दीवाना है श्री श्यामा
तू कितनी अच्ची है, तू कितनी भोली है,
ओ माँ, ओ माँ, ओ माँ, ओ माँ ।
करदो करदो बेडा पार, राधे अलबेली सरकार।
राधे अलबेली सरकार, राधे अलबेली सरकार॥
दुनिया से मैं हारा तो आया तेरे दवार,
यहाँ से जो मैं हारा तो कहा जाऊंगा मैं
श्यामा तेरे चरणों की गर धूल जो मिल
सच कहता हूँ मेरी तकदीर बदल जाए॥
लाली की सुनके मैं आयी
कीरत मैया दे दे बधाई

New Bhajan Lyrics View All

मैं तो फस गयी मकड़ी के जाल मे कैसे आऊं
श्याम मुझे छोटी सी गीता मंगवा दो...
कृष्ण नाच रहे छलिया कदम पेड़ के नीचे,
एक दिन नाच रहे मधुबन में,
जन्म लिया जग में आई हरी पाने के लिए,
मैंने जीवन अर्पण कर दिया घनश्याम के
होली खेले मसाने में,
होली खेले मसाणे में,