जिस घर में किर्तन राम रो बाबो आव दोड़यो, बाबो आव दोड़यो अरर बजरंग आव दोड़यों जिस घर में किर्तन राम रो बाबो आव दोड़यो, बाबो आव दोड़यो अरर बजरंग आव दोड़यों भाई रे हनुमत आव दोड़यो... जिस घर में किर्तन, जिस घर में किर्तन राम रो बाबो आव दोड़यो... पवन री चाल चाले वीर हनुमान चाले भक्तां री सुणकर के आव पुकार, ( बोलो बजरंग बली की जय राम जी ने लागे प्यारी जाणे इन दुनिया सारी राम जी र रंग मा ही रंग्या हनुमान, जद होवे हिवड़ उजियारो बाबो आवे दौड़ो,   जिस घर में किर्तन राम रो बाबो आव दोड़यो... जठे जठे राम जी है बठे हनुमान जी राम जी सेवा मा ही रेवे है त्यार जी, ( बोलो बजरंग बली की जय गुणसार्या भक्तां री आस प्रभू राम जी भक्ता रा कारज पूर हनुमान जी, जद आशा मन री जाग उठे बाबो आव दोड़यो, जिस घर में किर्तन राम रो बाबो आव दोड़यो... धाम सालासर मेहन्दी पुर बड़ो सुन्दर देव अठे बड़ो ही धुरन्धर, ( बोलो बजरंग बली की जय वीर हनुमान है ना काया रो गुमान है .राम प्रभु जी रे हिवड़ रे अन्दर, जद मणियाँ मैं ना राम मिलया बाबो चीर दियो सीनो, जिस घर में किर्तन राम रो बाबो आव दोड़यो... दुनियां या राम बीन राम हनुमान बीन चाले ना पलकट एक घड़ी, ( बोलो बजरंग बली की जय कहत शिवम मेरी सुणो भाई राजू याही तो जग री जीव जड़ी, जठ प्रेम अमर्त रस बरसे है बाबो आव दोड़यो, जिस घर में किर्तन राम रो बाबो आव दोड़यो... जिस घर में किर्तन राम रो बाबो आव दोड़यो, बाबो आव दोड़यो अरर बजरंग आव दोड़यों भाई रे हनुमत आव दोड़यो... जिस घर में किर्तन, जिस घर में किर्तन राम रो बाबो आव दोड़यो... jis ghar me kirtan ram ro baabo aav dodayo, baabo aav dodayo arar bajarang aav dodayon jis ghar me kirtan ram ro baabo aav dodayo, baabo aav dodayo arar bajarang aav dodayon bhaai re hanumat aav dodayo... jis ghar me kirtan, jis ghar me kirtan ram ro baabo aav dodayo... pavan ri chaal chaale veer hanuman chaale bhaktaan ri sunakar ke aav pukaar, ( bolo bajarang bali ki jay ram ji ne laage pyaari jaane in duniya saari ram ji r rang ma hi rangya hanuman, jad hove hivad ujiyaaro baabo aave daudo,   jis ghar me kirtan ram ro baabo aav dodayo... jthe jthe ram ji hai bthe hanuman ji ram ji seva ma hi reve hai tyaar ji, ( bolo bajarang bali ki jay gunasaarya bhaktaan ri aas prbhoo ram ji bhakta ra kaaraj poor hanuman ji, jad aasha man ri jaag uthe baabo aav dodayo, jis ghar me kirtan ram ro baabo aav dodayo... dhaam saalaasar mehandi pur bado sundar dev athe bado hi dhurandhar, ( bolo bajarang bali ki jay veer hanuman hai na kaaya ro gumaan hai .ram prbhu ji re hivad re andar, jad maniyaan mainna ram milaya baabo cheer diyo seeno, jis ghar me kirtan ram ro baabo aav dodayo... duniyaan ya ram been ram hanuman been chaale na palakat ek ghadi, ( bolo bajarang bali ki jay kahat shivam meri suno bhaai raajoo yaahi to jag ri jeev jadi, jth prem amart ras barase hai baabo aav dodayo, jis ghar me kirtan ram ro baabo aav dodayo... jis ghar me kirtan ram ro baabo aav dodayo, baabo aav dodayo arar bajarang aav dodayon bhaai re hanumat aav dodayo... jis ghar me kirtan, jis ghar me kirtan ram ro baabo aav dodayo... SOURCE: http://www.yugalsarkar.com/lyrics/जिस-घर-में-किर्तन-राम-रो-बाबो-आव-दोड़यो-बाबो-आव-दोड़यो-अरर-बजरंग-आव-दोड़यों-Lyrics