किशोरी मोहे ऐसो बनाइयो मोर, नाचू ब्रज की गली गली, मैं नाचू ब्रज की गली गली, नाचू ब्रज की गली गली, किशोरी मोहे ऐसो बनाइयो मोर, नाचू ब्रज की गली गली, मैं नाचू ब्रज की गली गली, नाचू ब्रज की गली गली, किशोरी मोहे ऐसो बनाइयो मोर, नाचू ब्रज की गली गली॥ मोर जो बनाईयो तो ऐसो बनाइयो, मेरे पंखन को श्यामा मुकुट बनाइए, वाह है पहले नंदकिशोर नाचू ब्रज में गली गली, किशोरी मोहे ऐसो बनाइयो मोर... मथुरा नचईयो वृंदावन नचईयो, बरसाने में राधा मोहे बुलईयो, मोहे देखें ब्रज के लोग नाचू ब्रज में गली गली, किशोरी मोहे ऐसो बनाइयो मोर... पतंग बनइयो चाहे डोर बनइयो, मथुरा उड़ईयो वृंदावन उड़ईयो, अपने ही हाथ में रखीयो डोर नाचूं ब्रज में गली गली, किशोरी मोहे ऐसो बनाइयो मोर... ब्रज गलियन मे मोहै घुमईयो, फोर्स आखिरी मोह घुमईयो, मोह देखे ब्रज के लोग नाचू ब्रज में गली गली, किशोरी मोहे ऐसो बनइयो मोर... किशोरी मोहे ऐसो बनाइयो मोर, नाचू ब्रज की गली गली, मैं नाचू ब्रज की गली गली, नाचू ब्रज की गली गली, किशोरी मोहे ऐसो बनाइयो मोर, नाचू ब्रज की गली गली॥ kishori mohe aiso banaaiyo mor, naachoo braj ki gali gali, mainnaachoo braj ki gali gali, naachoo braj ki gali gali, kishori mohe aiso banaaiyo mor, naachoo braj ki gali gali, mainnaachoo braj ki gali gali, naachoo braj ki gali gali, kishori mohe aiso banaaiyo mor, naachoo braj ki gali gali.. mor jo banaaeeyo to aiso banaaiyo, mere pankhan ko shyaama mukut banaaie, vaah hai pahale nandakishor naachoo braj me gali gali, kishori mohe aiso banaaiyo mor... mthura ncheeyo vrindaavan ncheeyo, barasaane me radha mohe buleeyo, mohe dekhen braj ke log naachoo braj me gali gali, kishori mohe aiso banaaiyo mor... patang baniyo chaahe dor baniyo, mthura udeeyo vrindaavan udeeyo, apane hi haath me rkheeyo dor naachoon braj me gali gali, kishori mohe aiso banaaiyo mor... braj galiyan me mohai ghumeeyo, phors aakhiri moh ghumeeyo, moh dekhe braj ke log naachoo braj me gali gali, kishori mohe aiso baniyo mor... kishori mohe aiso banaaiyo mor, naachoo braj ki gali gali, mainnaachoo braj ki gali gali, naachoo braj ki gali gali, kishori mohe aiso banaaiyo mor, naachoo braj ki gali gali.. SOURCE: http://www.yugalsarkar.com/lyrics/किशोरी-मोहे-ऐसो-बनाइयो-मोर-नाचू-ब्रज-की-गली-गली-मैं-नाचू-ब्रज-की-गली-गली-नाचू-ब्रज-की-गली-गली-Lyrics