मेरो छोटो सो मदन गोपाल मचल गयो माखन पर, माखन पर सखी मिश्री पर, मेरो छोटो सो मदन गोपाल मचल गयो माखन पर, माखन पर सखी मिश्री पर, मेरा छोटो सो मदन गोपाल... लड्डू बनाए मैंने पेड़ा बनाए, पूड़ी पकवान मैंने सब कुछ बनाए, वह तो बैठो फुला के गाल मचल गयो माखन पर, मेरो छोटो सो मदन गोपाल... ना इत डोले ना उत डोले, ना अंगना किलकारी मारे, ना चले ठुमकनी चाल मचल गयो माखन पर, मेरो छोटो सो मदन गोपाल... समझा के हार गई किसने लत डार दई, किसने मेरे लाला की आदत बिगड़ दई, कहां से लाऊं मैं माखन नंदलाल मचल गयो माखन पर, मेरो छोटो सो मदन गोपाल... द्वापर में बहती थी दूधों की नदियां, माखन की भरी रहती थी मटकिया, कलयुग में पढ़ो है अकाल मचल गयो माखन पर, मेरो छोटो सो मदन गोपाल... मेरो छोटो सो मदन गोपाल मचल गयो माखन पर, माखन पर सखी मिश्री पर, मेरा छोटो सो मदन गोपाल... mero chhoto so madan gopaal mchal gayo maakhan par, maakhan par skhi mishri par, mero chhoto so madan gopaal mchal gayo maakhan par, maakhan par skhi mishri par, mera chhoto so madan gopaal... laddoo banaae mainne peda banaae, poodi pakavaan mainne sab kuchh banaae, vah to baitho phula ke gaal mchal gayo maakhan par, mero chhoto so madan gopaal... na it dole na ut dole, na angana kilakaari maare, na chale thumakani chaal mchal gayo maakhan par, mero chhoto so madan gopaal... samjha ke haar gi kisane lat daar di, kisane mere laala ki aadat bigad di, kahaan se laaoon mainmaakhan nandalaal mchal gayo maakhan par, mero chhoto so madan gopaal... dvaapar me bahati thi doodhon ki nadiyaan, maakhan ki bhari rahati thi matakiya, kalayug me padaho hai akaal mchal gayo maakhan par, mero chhoto so madan gopaal... mero chhoto so madan gopaal mchal gayo maakhan par, maakhan par skhi mishri par, mera chhoto so madan gopaal... SOURCE: http://www.yugalsarkar.com/lyrics/मेरो-छोटो-सो-मदन-गोपाल-मचल-गयो-माखन-पर-माखन-पर-सखी-मिश्री-पर-Lyrics