चलो श्याम धणी के धाम जी मेलो लाग्यो है, चालो जी मेलो लाग्यो है हालो हालो जी मेलो लाग्यो है, चलो श्याम धणी के धाम जी मेलो लाग्यो है, चालो जी मेलो लाग्यो है हालो हालो जी मेलो लाग्यो है, होवे भक्तां के पूरण काम जी मेलो लाग्यो है, चलो श्याम धणी के धाम जी मेलो लाग्यो है... रंग में रंग लो सबको आज, मस्तानो की टोली अपार, फागण की आई बहार जी मेलो लाग्यो है, चलो श्याम धणी के धाम जी मेलो लाग्यो है... ध्वजा हाथ में लावे हैं, बाबा के गुण गावे हैं, झूमे नाचे करे जैकार जी मेलो लाग्यो है, चलो श्याम धणी के धाम जी मेलो लाग्यो है... खेलेंगे होली श्याम के संग, ढोल नगाड़े और बज रहे चंग, श्याम रंग की है बौछार जी मेलो लाग्यो है, चलो श्याम धणी के धाम जी मेलो लाग्यो है... चोखा लागे हैं श्रृंगार, अद्भुत बाबा का दरबार, लागे भगतां की लम्बी कतार जी मेलो लाग्यो है, चलो श्याम धणी के धाम जी मेलो लाग्यो है... जो भी जैसो ध्यावे है, वैसो ही फल पावे है, थारा संजू करे हैं गुणगान जी मेलो लाग्यो है, चलो श्याम धणी के धाम जी मेलो लाग्यो है... चलो श्याम धणी के धाम जी मेलो लाग्यो है, चालो जी मेलो लाग्यो है हालो हालो जी मेलो लाग्यो है, होवे भक्तां के पूरण काम जी मेलो लाग्यो है, चलो श्याम धणी के धाम जी मेलो लाग्यो है... chalo shyaam dhani ke dhaam ji melo laagyo hai, chaalo ji melo laagyo hai haalo haalo ji melo laagyo hai, chalo shyaam dhani ke dhaam ji melo laagyo hai, chaalo ji melo laagyo hai haalo haalo ji melo laagyo hai, hove bhaktaan ke pooran kaam ji melo laagyo hai, chalo shyaam dhani ke dhaam ji melo laagyo hai... rang me rang lo sabako aaj, mastaano ki toli apaar, phaagan ki aai bahaar ji melo laagyo hai, chalo shyaam dhani ke dhaam ji melo laagyo hai... dhavaja haath me laave hain, baaba ke gun gaave hain, jhoome naache kare jaikaar ji melo laagyo hai, chalo shyaam dhani ke dhaam ji melo laagyo hai... khelenge holi shyaam ke sang, dhol nagaade aur baj rahe chang, shyaam rang ki hai bauchhaar ji melo laagyo hai, chalo shyaam dhani ke dhaam ji melo laagyo hai... chokha laage hain shrrangaar, adbhut baaba ka darabaar, laage bhagataan ki lambi kataar ji melo laagyo hai, chalo shyaam dhani ke dhaam ji melo laagyo hai... jo bhi jaiso dhayaave hai, vaiso hi phal paave hai, thaara sanjoo kare hain gunagaan ji melo laagyo hai, chalo shyaam dhani ke dhaam ji melo laagyo hai... chalo shyaam dhani ke dhaam ji melo laagyo hai, chaalo ji melo laagyo hai haalo haalo ji melo laagyo hai, hove bhaktaan ke pooran kaam ji melo laagyo hai, chalo shyaam dhani ke dhaam ji melo laagyo hai... SOURCE: http://www.yugalsarkar.com/lyrics/चलो-श्याम-धणी-के-धाम-जी-मेलो-लाग्यो-है-चालो-जी-मेलो-लाग्यो-है-हालो-हालो-जी-मेलो-लाग्यो-है-Lyrics